مقالات

قهوه آفوگاتو

ترکیبات آ‌فوگاتو چیست؟

آفوگا‌تو تشکیل می‌ شود از: قهوه (اسپرسو) + بستنی

طرز تهیه آفوگاتو (Affogato)

میزان ترکیب قهوه و بستنی سلیقه ایه ولی معمولا: برای تهیه آ‌فو‌گاتو یک شات (۲۵ الی ۲۸ سی سی) یا دوشات (۵۰ الی ۵۶ سی سی) اسرسپو می گیریم. و یک یا دو  اسکوپ بستنی وانیل آماده می کنیم و در نهایت اسپرسو رو روی بستنی می ریزیم.

برای آماده کردن اسپرسو توی خونه می‌تونیم از موکاپات یا دستگاه اسپرسو استفاده کنیم. موکاپات ساده و البته کاربردی‌ترین ابزار تهیه اسپرسو ست. فقط کافیه مخزن آب و قهوه اون و پر کرده و روی شعله ملایم بذاریم تا اسپرسو آماده بشه.
به‌منظور تهیه آفوگاتو اسپرسو رو باید در حالی که داغه روی بستنی بریزیم. جذابیت اصلی دسر آ‌فوگاتو به گرمی و تلخی قهوه در کنار سردی و شیرینی بستنی هستش و معمولا برای کسایی که تلخی قهوه یکم اذیتوشن می‌کنه خیلی مناسبه.

طرز تهیه انواع آفوگاتو

برای سرو دسر آ‌فو‌‌گاتو روش‌های مختلفی وجود داره. مثلا می‌شه آفوگاتو را با یه لایه کیک شکلاتی یا حتی با وافل (waffelato) سرو کرد. البته معمولا آفوگاتو رو توی ظرف لبه دار سرو می‌کنیم که ریختن و خوردن قهوه راحت‌تر باشه.

طرز تهیه وافلاتو

ترکیب وافلاتو اینجوریه: نون وافل، یه اسکوپ بستنی وانیل و اسپرسو
برای تهیه وافلاتو نون وافل رو آماده کرده، یه اسکوپ بستنی وانیل روی نون می‌ ذاریم و در نهایت یک شات اسپرسو روی بستنی و نون وافل می‎‌ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 1 =