قهوه دمی چیست؟

 قهوه‌ دمی قهوه‌های دمی جدیدترین نوع روش تهیه قهوه است. به این روش فیلتری هم گفته می‌شود. در این روش پودر قهوه را به صورت قطره‌ای با استفاده از یک فیلتر دم می‌کنند. در قهوه دمی، یک فیلتر پارچه‌ای یا کاغذی داریم. پودر قهوه را روی فلیتر می‌ریزیم. بعد آب جوش کم‌کم از میان پودر قهوه عبور می‌کند و قهوه از داخل فیلتر داخل یک ظرف ریخته می‌شود. انواع قهوه کدام اند؟ برای ساخت قهوه روشهای گوناگونی وجود دارد اما رایج ترین و متداول ترین نوع ساخت قهوه عبارتند از قهوه های مبتنی بر اسپرسو و قهوه های دمی. اسپرسو و مشتقات آن اسپرسو پر طرفدارترین سبک ساخت قهوه است و نوشیدنی های مبتنی بر این روش در همه کافه ها حرف اول را میزنند. برای ساخت اسپرسو از دستگاه مخصوص اینکار که بنام «اسپرسو ساز» معروف است استفاده میشود....

ادامه مطلب

کافه اوله

کافه اوله قهوه‌ای ملایم به سبک فرانسوی در فرانسه برای درست کردن نوشیدنی ملایم و کاملاً دلپذیری که به آن کافه اوله (café au lait) یا همان شیر قهوه می‌گویند، شیر فوم گرفته شده و قهوه فرانسه داغ را به طور مساوی با هم ترکیب می‌کنند. به راحتی می‌توانید این نوشیدنی را با دستوری ساده در منزل تهیه کرده و آن را در کنار یک صبحانه‌ی سنتی فرانسوی همراه با کروسان‌های ترد میل کنید یا به عنوان یک قهوه‌ی نیم چاشت، کافه اوله را پس از صبحانه با یک تکه شکلات تلخ، نوش جان کنید. با چنین طعمی به سبک فرانسوی، قطعاً میهمانان شما فکر می‌کنند در پیاده‌روی کافه‌ای در پاریس مشغول نوشیدن قهوه‌ای فرانسوی هستند. طرز تهیه کافه اوله

ادامه مطلب

طرز تهیه نوشیدنی فراپوچینو

نوشیدنی فراپوچینو این دستور فراپوچینو شباهت زیادی به موکا فراپوچینوی کلاسیک دارد با این تفاوت که در این دستور هم از سس شکلاتی ساده و هم از سس شکلاتی سفید استفاده شده است. سس شکلاتی سفید طعم آن را کمی متفاوت کرده است. مواد لازم: یخ ۲ پیمانهقهوه تلخ ¼ پیمانهشیر ½ پیمانهسس شکلات ۱ قاشق غذاخوریسس شکلات سفید ۲ قاشق غذاخوریشکر ۳ قاشق غذاخوریخامه زده شده برای تزیین روی فراپوچینومقداری سس شکلات برای تزئین روی فراپوچینوخرده شکلات وسایل مورد نیاز: مخلوط کنجا یخیپیمانه های اندازه گیرینیپوست کن برای تراشه های شکلات طرز تهیه: در ابتدا برای شروع شکلات ها را با پوست کن بتراشید و کنار بگذارید تا در صورت...

ادامه مطلب

قهوه آفوگاتو

ترکیبات آ‌فوگاتو چیست؟ آفوگا‌تو تشکیل می‌ شود از: قهوه (اسپرسو) + بستنی طرز تهیه آفوگاتو (Affogato) میزان ترکیب قهوه و بستنی سلیقه ایه ولی معمولا: برای تهیه آ‌فو‌گاتو یک شات (25 الی 28 سی سی) یا دوشات (50 الی 56 سی سی) اسرسپو می گیریم. و یک یا دو  اسکوپ بستنی وانیل آماده می کنیم و در نهایت اسپرسو رو روی بستنی می ریزیم. برای آماده کردن اسپرسو توی خونه می‌تونیم از موکاپات یا دستگاه اسپرسو استفاده کنیم. موکاپات ساده و البته کاربردی‌ترین ابزار تهیه اسپرسو ست. فقط کافیه مخزن آب و قهوه اون و پر کرده و روی شعله ملایم بذاریم تا اسپرسو آماده بشه.به‌منظور تهیه آفوگاتو اسپرسو رو باید در حالی که داغه روی بستنی بریزیم. جذابیت اصلی دسر آ‌فوگاتو به گرمی...

ادامه مطلب

طرز تهیه قهوه موکا

مواد لازم برای قهوه موکاقهوه 30 میلی لیترپودر شکلات 15 گرمپودر کاکائو 15 گرمشیر 100 میلی لیترخامه قنادی به مقدار لازمآب به مقدار لازم  قهوه از جمله نوشیدنی هایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است اما برخی از قهوه ها طعمی منحصر به فرد و خاص تر دارند. قهوه موکا یا همان موکاچینو یکی از آنهاست. این نوع از قهوه را میتوانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم. قهوه موکا سرد را به کولر موکا و یا فروزن موکا هم میشناسند که در ادامه به روش تهیه آن نیز اشاره می کنیم فقط دقت کنید که قهوه موکا با دانه های قهوه موکا متفاوت است قهوه موکا به نوشیدنی گفته میشود که مانند لاته ترکیبی از اسپرسو با شیر جوشیده...

ادامه مطلب

طرز تهیه فلت وایت

فلت وایت (Flat White) فلت وایت نوعی قهوه است که جدیداً از حدود دهه ۸۰ رایج شده است. یک‌سوم این قهوه از اسپرسو و دوسوم آن از فوم شیر تشکیل‌شده است. نام “فلت” به معنی صاف، به دلیل نبود فومی ضخیم و حجیم درروی نوشیدنی است؛ همان فومی که در لاته و کاپوچینو می‌بینیم. فلت وایت را می‌توان یک کاپوچینوی بدون فوم در نظر گرفت. یا مثل شیر قهوه‌ای که شیر آن به‌صورت میکرو فوم با حباب‌های بسیار ریز باشد. مشخصه دیگر آن است که کرم اسپرسو در سطح نوشیدنی قرار می‌گیرد و باعث می‌شود این قسمت تلخ‌تر از لاته و کاپوچینو باشد. منشأ قهوه فلت وایت شما می‌توانید قهوه فلت وایت را در اکثر کافه‌ها پیدا کنید، به‌خصوص در استرالیا و نیوزیلند، آن‌هم از اواخر دهه ۸۰ ! شهرت این قهوه تا بریتانیا و ژاپن رسید و...

ادامه مطلب

معرفی قهوه ترک

 قهوه ترک قهوه ترک نوعی از سرو قهوه می باشد که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است. در این قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده می شود. روش دم  آوری آن نیز با دیگر روش های سرو قهوه فرق می کند . قهوه ترک که در کشور ما خیلی محبوب است  گفته می شود توسط مردم ترکیه ابداع شده و سپس  وارد فرهنگ ما شده است. قهوه ترک و ارمنی تقریبا به یک روش درست می شوند. تهیه  پودر قهوه ترک: ابتدا باید یک قهوه خوب و با کیفیت ترک تهیه کنید، میتوانید خودتان در منزل آن را کاملا آسیاب کنید و یا از قهوه ترک آسیاب شده ما که به صورت بسته بندی در سایت و کیلویی در فروشگاه موجود می باشد استفاده کنید . وسایل...

ادامه مطلب

نحوه ساخت کولد برو

کولد برو (Cold Brew) یخ‌ قهوه یک نوشیدنی خنک است که در یکی از روش‌های تولید آن، با مخلوط کردن قهوه اسپرسو یا نسکافه با یخ به دست می‌آید و می‌توان به آن سیروپ آیریش، کارامل، عسل و یا خامه افزود. این مواد را می‌توان در دستگاه مخلوط‌کن مخلوط کرد.در تایلند این نوشیدنی با قهوه سیاه و شیرین، خامه غلیظ و هل سبز تهیه می‌شود. آیس کافی تایلندی گاهی با خامه فُرم‌گرفته و کمی پودر دارچین یا بادیان و وانیل سرو می‌شود. این نوشیدنی در رستوران‌های تایلندی بعد از غذاهای تند سفارش داده می‌شود و طرفدار دارد.دستور العمل های مختلفی برای تهیه قدم به قدم قهوه ی دم کشیده سرد وجود دارد. واژه های “قهوه ی دم کشیده ی سرد” یا همان cold brew coffee و آیس کافی یا همان Iced Coffee گاهی به...

ادامه مطلب

لاته را چگونه درست کنیم؟

لاته (Latte) لاته محبوب و مشهور یک نوشیدنی اسپرسوی ایتالیایی است که دو بخش شیر جوشیده و یک بخش قهوه دارد. معمولاً از کاپوچینو بزرگتر است و شیر بیشتری دارد و در فنجان ۷ اونسی (۱۹۸ گرمی) سرو می شود. از آنجائیکه شیر فقط جوشانده می شود و کف زیادی ندارد، سطح مناسبی برای ایجاد طرح های هنری فراهم می کند. شیر بیشتر به معنای طعم رقیق تر است و برای افرادی که تازه با طعم قهوه آشنا شده اند مناسب تر است. طرز تهیه لاته  باید بدانید تمام دستورالعمل هايي که با پودر وانيل و دارچين و…. براي اين نوشيدني يا فوم هاي شير چندسانتي ( کف شير ) ميدهند کاملا غلظ است اين نوشيدني تنها از شير بخار داده شده و اسپرسو تشکيل شده است درواقع شما شکل استاندارد قهوه لاتـه را بصورت اصيل ان فقط ميتوانيد...

ادامه مطلب

دستور تهیه آیس کافی

طرز تهیه آیس کافی سریع آیس کافی یکی از اون نوشیدنی هایی هستش که چه تو گرما و چه تو سرما حسابی میچسبه مخصوصا وقتی از کار روزمره خسته شده باشی و دلت یه نوشیدنی بخواد که کاملا حالت رو بیاره سر جاش از طرفی درست کردن آیس کافی خیلی آسونه و اصلا وقتی ازتون نمیگیره فقط کافیه یخ تو فریزر داشته باشین، پس پاشینو آیس کافی خوشمزه تون رو درست کنین تا حسابی خستگیتون در بره. مواد لازم برای تهیه آیس کافی   ۲ پیمانه یخ ۱ و ۱/۲ پیمانه قهوه ۱/۲ پیمانه شیر ۲ قاشق چایخوری شکر مراحل تهیه آیس کافی این مقدار مواد به شما دو لیوان آیس کافی میده در ابتدا باید شکر رو با قهوه تون مخلوط کنید. معمولا برای قهوه ی آیس کافی از ترکیب آب و قهوه فوری استفاده میکنم و به ازای هر پیمانه آب یک قاشق چایخوری...

ادامه مطلب